Ekonomi

Ekonomi

Gjendja financiare e Postës, raporton Ministri Valdrin Lluka

Publikuar më 11 Korrik 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot do të mbajë mbledhje.

Në rend dite është raportimi i ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, lidhur me gjendjen në ndërmarrjen publike "Posta e Kosovës".

Mbledhja mbahen në ndërtesën e Kuvendit, duke filluar nga ora 10:00.