Ekonomi

Ekonomi

Vala paralajmëron produkte dhe shërbime të reja në treg

Publikuar më 04 Shtator 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Vala ditët e fundit ka paralajmëruar se do të shtojë produkte dhe shërbime të reja në treg.

Pos shumë shërbimeve superiore që Vala ka ofruar deri më tani për klientët e saj ajo po paralajmëron edhe diçka të re me sloganet "s'ki internet në telefon", "s'ki pare në telefon" duke njoftuar se është në procedurën e lansimit produkti i ri, andaj për detaje do të njoftoheni së shpejti përmes rrjetit social facebook të Vala-s.

Mbete të shihet se çka na ofron Vala në ditët në vazhdim.

 

(Kosovain.eu)