Ekonomi

Ekonomi

Reduktimet e rrymës për ditët në vijim

Publikuar më 06 Shtator 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës ditëve të ardhshme nuk do të ketë energji elektrike.

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.09.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

 • T.S. 10/04 kV Kodra e Trimave 3 (Kodi: 13000012037) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: T.S. Kodra e Trimave 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve ne projektin Kodra e Trimave 3.

2.

Më 08.09.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 -09:30 si dhe 14:00 -14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi,Lladofci,Sfeqel,Dumoshi,Shajkovci,Surdulli,Hertica,Drazhnje,Rakenica, Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve ne Projekti Lot 18 "Shajkovc 2".

3.

Më 08.08.09.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

 • T.S.10/04 kV Furrës Sheki (Kodi: 19000028082) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Furrës Sheki

Arsyeja e ndërprerjes: zëvendësimi i ormanit qe gjendët me 5 njehsorë në oborr të Furrës Sheki.

Mirëmbajte të planifikuar.

1.

Më 10.09.2018 në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Miradi e Eperme (Kodi:15018019) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Miradi e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes 10kV.

1.

Më 10.09.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

 • LP 35/10kV Batllava (Kodi:140150) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti,

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trasesë.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 09.09.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

? TS 35/10 kV Prizreni IV (Kodi:300330) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Famipa, Tjertorja, Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave, Metaliku, rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:"Afioni",Etem-Trade","EULEX","Kuk-Komerc","Sharri Beton","Sharri Pllast, Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji, Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha, Lekë Dugagjini, Spitali, Motel Prizreni dhe Zjarrfikësit.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalim i sistemit të Skadës.

2.

Më 08.09.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Betonjera (Kodi: 30000004) prej orës 13:30 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor, Ortakoll II .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përçusve dhe konzollave.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.09.2018 në NS 110/35//10KV Theranda do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Gjinoci (Kodi: 32000003) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, "Graniti"Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

2.

Më 10.09.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

? Dalja 10 kV Zhupa (Kodi:31000026) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrimi i trasesë.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.09.2018 në NS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Fshatrat- Magure (Kodi: 41048002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrim i trasesë.

2.

Më 10.09.2018 në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

 • Dalja 10kV Pylltaria (Kodi: 40043004) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi dhe Lagjja e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe revizion i LP.

3.

Më 10.09.2018 në NS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

 • Dalja 10kV Wind Power (Kodi: 41048010) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Wind poweri.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.09.2018 në NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe pastrim i trasesë.

2.

Më 09.09.2018 në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Velekinca (Kodi: 60062006) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme - te farmat ), Velekincë

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i qarqeve DC, shkyçjes dhe kyçjes në Tr-3, dhe Tr-4 ana 35kV.

3.

Më 09.09.2018 në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dheu i bardhë (Kodi: 60062013) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë, rr. Reshat Ymeri, Elevia Qelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i qarqeve DC, shkyçjes dhe kyçjes ne Tr-3, dhe Tr-4 ana 35kV.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.09.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimin e LP të ndonjë lidhjeje të dyfishte dhe përforcimin e tokëzimit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.09.2018 në TS 35/10kV Xërxë do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ratkoci (Kodi: 82081006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim i LP dhe pastrim i trasesë.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 08.09.09.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

 • TS 110/35/10 kV Rahoveci (Kodi:820) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.511 Migjeni, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.532 Bekim Isma, Rr.536 Mic Sokoli, Rr.Feim e Bedrush Gashi, Rr.538 Milaim Morina, Rr.539 Haxhi Zeka, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.543 Dalip Behra, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.548 Mark Sopjani.Rr.409 Sylejman Vokshi, Rr.488 Mizair Isma, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.500 28 Nëntori, Rr.502 Sylejman Vokshi, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.526 Rifat Dina, Rr.527 Sabit Shabandula, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, Rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, Rr.530 Agim Kelmendi, Rr.531 Selim Berisha, Rr.533 Sakip Bellaga, Rr.534 Viktimat e Korrikut, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha,Rr.540 Jeton e Besim Kabashi, Rr.546 Fahredin Hoxha, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.554 Viljam Voker, Rr.555 Shkelzen Zllanoga, Rr.557 Bedri Berisha, Rr.558 Jahë Hoti, Rr.608 Hamdi Berisha, Rr.Luftëtari, ,Rr.559 Isuf Berisha, Rr.M.Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, Rr.515 Islam Krasniqi, Rr.520 Halil Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, Rr.522 Jahja Danuza, Rr.523 Halil Hamza, fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë, Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak,Zatriç, Hidrosistemi i Radoniqit - Rahovec.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga ana e KOSTT-it.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.09.2018 në TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava dhe Tërsteniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017", LOT 12 Pejë -Gjakova për arsye të vendosjes së konzollave dhe përçuesit.

2.

Më 08.09.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit 2017", LOT 12 Pejë -Gjakova për arsye të vendosjes së konzollave dhe përçuesit.

3.

Më 10.09.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të përçuesit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.09.2018 në TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dubrava - Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Vëriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakoshë, Uqë, Suhogërll dhe Cerkolez.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave dhe pastrimi i trasesë.

2.

Më 10.09.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

? Dalja 10 kV Ledinat (Kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i rrjetit.

2.

Më 07.09.2018 në TS 110/06 KV Hani i Elezit do të ndërprehet:

? Dalja 10 kV Glloboqicë (Kodi: 42000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Glloboqicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika e Suxhukut, Seqishtë, Krivenik dhe Gurthyesit Gur i bekuar.

Arsyeja e ndërprerjes:. Punime në Stabilimentin Shpërndarës Hani i Elezit Dalja e Glloboçicës.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.09.2018 në TS 110/35 kV Shupkovci do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV TS 35/10 kV Mitrovica II (Kodi: 710750) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatorët nuk mbesin pa rrymë.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.