Ekonomi

Ekonomi

Shkarkohet drejtori i AKP-së, Ekrem Hajdari

Publikuar më 27 Tetor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Bordi i Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), ka shkarkuar nga pozita e drejtorit menaxhues Ekrem Hajdarin.

Këtë e ka konfirmuar vetë Hajdari. Ai ka thënë se arsyet e shkarkimit të tij nga pozita e drejtorit menaxhues janë të befasishme.

"Vendimi i Bordit të AKP-së për shkarkimin tim nga pozita e drejtorit menaxhes, është i befasishëm për arsyet dhe kohën në të cilin është marr", tha Hajdari.