Ekonomi

Ekonomi

Komisioni parlamentar shqyrton dokumentacionin e Postës dhe Valës

Publikuar më 04 Prill 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Komisioni hetimor parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala, sot shqyrton dokumentacionin e pranuar nga Posta e Kosovës dhe Telekomi i Kosovës.

Përveç shqyrtimit të këtij dokumentacioni, ky komision do të shqyrtojë edhe emrat e eksperteve që do të angazhohen.