Ekonomi

Ekonomi

1.5 milionë euro tender për kontrollin e cilësisë së rrugëve

Publikuar më 17 Prill 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ministria e Infrastrukturës ka shpallur një tender prej 1.5 milion eurosh për "Ekzaminimet kontrolluese për materiale dhe për kualitetin e punëve në projektet e infrastrukturës rrugore".

Tenderi është i ndarë në dy grupe. Në të parin hyjnë rrugët nacionale, rajonale dhe lokale, ndërsa në grupin e dytë hyjnë autostradat dhe zgjerimet e rrugëve nacionale e rajonale.

Hiç më pak se 1.5 milion euro parashihen të shpenzohen nga Ministria e Infrastrukturës për kontrollin dhe cilësinë e rrugëve në gjithë Kosovën.

Në njoftimin për kontratë, të cilën e ka siguruar Zëri, thuhet se tenderi në fjalë është i ndarë në dy grupe.

Në të parin hyjnë rrugët nacionale, rajonale dhe lokale, ndërsa në grupin e dytë hyjnë autostradat dhe zgjerimet e rrugëve nacionale e rajonale.