Ekonomi

Ekonomi

Udhëzimet që nuk përputhen me Ligjin për Miniera dhe Minerale, OAK në konferencë

Publikuar më 07 Gusht 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Oda e Afarizmit të Kosovës sot do të mbajë një konferencë për media.

Sipas njoftimit, konferenca ka të bëjë lidhur me Udhëzimet Administrative të cilat janë në mospërputhje me Ligjin për Minierat dhe Mineralet që po pengojnë zhvillimin e bizneseve të këtij sektori.

Konferenca që mbahet në zyrat e OAK-ut do të nisë prej orës 11:00.