Ekonomi

Ekonomi

Telekomi nuk është as afër privatizimit

Publikuar më 22 Gusht 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi, ka thënë se Telekomi nuk është afër procesit të privatizimit as në aspektin procedural e as në atë të gjendjes momentale.

Në këtë intervistë dhënë për gazetën "Epoka e re", ai ka thënë se në situatën aktuale në të cilën ndodhet Telekomi është e pamundur të privatizohet.

"Po flitet dhe po proklamohet një privatizim që askund afër nuk është as në procedura dhe as në situatën në të cilën ndodhet Telekomi i Kosovës", ka thënë Istrefi, duke shtuar se deklaratat e tilla për privatizim më shumë i ngjasojnë fushatës elektorale sesa që ka diçka konkrete.

Istrefi ka thënë se në momentin që ka marrë postin e kryeshefit ka targetuar disa projekte që të ketë stabilitet Telekomi dhe, sipas tij, një ndër to ka qenë ristrukturimi.

Ai ka thënë se janë duke punuar shumë që të krijojnë një qëndrueshmëri në Telekomin e Kosovë.