Ekonomi

Ekonomi

Hapet Forumi Ndërkombëtar Rinor për Punësim të Gjelbër

Publikuar më 03 Tetor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Nën patronatin e Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot mbahet Forumi Ndërkombëtar Rinor për Punësim të Gjelbër 2019.

Forumi Ndërkombëtar Rinor për Punësim të Gjelbër 2019 do të zhvillojë aktivitetin më 3,4 dhe 5 tetor.

Ky forum do të mbahet në Hotel "Pashtriku" në Gjakovë, ndërsa hapja bëhet në ora 09:00.