Ekonomi

Ekonomi

Publikohet raporti për cilësinë e naftës

Publikuar më 12 Nëntor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Zyra Kombëtare e Auditimit sot prezanton raportin e auditimit të performancës "Sistemi i kontrollit dhe monitorimit të cilësisë së derivateve të naftës".

Në tryezë janë të ftuar përfaqësues të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, Doganës së Kosovës, shoqërisë civile, mediave, organizatave ndërkombëtare.

Tryeza është e hapur për publikun dhe ka karakter informues lidhur me përmbajtjen, gjetjet dhe rekomandimet e auditimit.

Debati do të jetë i hapur për të gjithë pjesëmarrësit.