Ekonomi

Ekonomi

Istrefi: Të gjithë numrat e Zmobile tani janë pjesë e Vala-s

Publikuar më 29 Nëntor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Të gjithë  220 mijë numrat e telefonisë mobile Z-Mobile kanë kaluar zyrtarisht në Platformën e Vala-s.

Kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi, tha se tashmë, të gjithë numrat e Z Mobile, janë pjesë e Telekomit të Kosovës, si të gjithë komsumatorët e Valës.

"Inkorporimi i numrave ishte një procedurë teknike e filluar sot, në ora 00:01. Konsumatorët kanë pranuar një mesazh nga Vala, për vijimin e shërbimeve, duke pranuar edhe 50GB, 150 min kombëtar dhe 150 sms. Vala është e Kosovës", ka shkruar Istrefi në "Facebook".