Ekonomi

Ekonomi

Kosova nënshkruan marrëveshje tregtare me Britaninë e Madhe

Publikuar më 03 Dhjetor 2019

Artikuj të ngjashëm

Kosova gjegjësisht Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, sot pritet të nënshkruaj marrëveshje të partneritetit të tregtisë dhe bashkëpunimit me Britaninë e Madhe.

Sipas njoftimit të MTI-së, marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri në detyrë Endrit Shala dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott.

Kujtojmë se në muajin shtator ka hy në fuqi marrëveshja për tregti të lirë ndërmjet Kosovës dhe Turqisë.