Ekonomi

Ekonomi

Kurti: Strategjia e Qeverisë për zhvillim ekonomik është mbështetja e prodhuesve vendorë

Publikuar më 21 Shkurt 2020

Artikuj të ngjashëm

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në takim përfaqësues të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, të prirë nga drejtori ekzekutiv Arian Zeka.

Sipas njoftimit për media nga zyra e kryeministrit bëhet e ditur se në takim u diskutua për prioritetet e Qeverisë në fushën e ekonomisë me theks të veçantë ndihmën për prodhuesit vendorë, nevojën e prodhimeve vendore dhe reciprocitetin ekonomik dhe tregtar.

Mbrojtja dhe mbështetja e prodhuesve vendorë me ndihmë profesionale dhe mbështetje institucionale është strategjia e Qeverisë për zhvillim ekonomik. Kjo bëhet me bashkëpunim të të gjitha aktereve, meqë roli i Odave është shumë i nevojshëm.?