KURIOZITETE

KURIOZITETE

Tortat që duken sikur janë prej xhami (Foto)

Publikuar më 01 Korrik 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Një nga risitë më interesante të viteve të fundit është stampimi tre-dimensional.

Kjo është një teknologji e krijuar në fushën e kompjuterit, për të stampuar edhe në përmasa shumë të vogla qarqet për kompjuterë, por ajo mori kaq shumë zhvillim sa nisi të përdorej edhe për ushqimet.

Një kuzhinier ka krijuar ëmbëlsira të vogla në 3D dhe më pas i ka mbuluar ato me xhelatinë transparente për të krijuar efektin e një torte prej “xhami”. Duhet pranuar se efekti është i magjishëm.