KURIOZITETE

KURIOZITETE

Gjërat që në vitet e 90-ta ishin të pranueshme

Publikuar më 14 Prill 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Disa njerëz ende mund t'i kujtojnë këto gjëra, madje vazhdojnë të mos pajtohen me ndryshimet që kanë pësuar në ditët e sotme.

Përveç ndryshimeve në rroba, kryesisht në modë, gjithashtu në teknologji, janë edhe një numër i madh i gjërave të ndryshme që kanë ndryshuar, transmeton Koha.net.

Më poshtë do të lexoni disa nga ato që në vitet e 90'ta konsideroheshin shumë në rregull, ndërsa sot ne nuk ballafaqohemi me të tilla gjëra.

Atë kohë nuk i konfirmonin planet ose daljet

Nuk e lajmëronin tjetrin në rast se do të vonohej për ndonjë takim

Mbanin në mend numrat kontaktues, pasi shumica ishin pa telefona mobil

Refuzonin teknologjinë

Përdornin CD-ja

I shtyenin njerëzit në pishina, por nuk hidhërohej askush

Pirja e duhanit nëpër restorante dhe kudo tjetër

Regjistrimi i këngëve nëpër kaseta

"Luftë" për të përdorur telefonin ose internetin

Paguanin secili për vete gjithmonë