KURIOZITETE

KURIOZITETE

Pa shlyerjen e gjobave nuk mund të bëhet regjistrimi i veturës

Publikuar më 09 Korrik 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ligji i ri për Automjete i cili ka hyrë nuk fuçi kufizon edhe regjistrimin veturës. Neni 43 i këtij ligji saktëson se regjistrimi i veturës apo mjetit motorik nuk mund të bëhet pa i shlyer gjobat, shkruan Telegrafi.

Nëse pronari i automjetit ka gjoba të pa paguara, ai nuk mund ta shesë veturën dhe bëjë ndërrimin e pronarit.

"Neni 43
Regjistrimi i mjeteve


1. Regjistrimi i mjeteve nënkupton regjistrimin e të dhënave të mjetit dhe pronarit.

2. Pronari i mjetit nuk mund ta bëjë regjistrimin apo vazhdimin e regjistrimit të mjetit me veprim
motorik, as ndërrimin e pronarit, pa e bërë shlyerjen e gjobave për kundërvajtje në trafikun
rrugor", thekson ky nen.