KURIOZITETE

KURIOZITETE

Sjelljet e njerëzve të kënaqur me veten e tyre

Publikuar më 10 Gusht 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ndjenja e mirë për veten është të duash personin që ju jeni, brenda dhe jashtë. Sigurisht, kjo nuk është e thjeshtë, është punë e vështirë dhe kërkon disa rregulla të rëndësishme që përfshijnë një ndryshim radikal të mendimeve, ndjenjave dhe veprimeve.

Është një çështje e perspektivës mendore për të mësuar sesi të vendosni veten në një mënyrë pozitive ndaj të tjerëve, veten dhe realitetin.

Sjelljet e njerëzve, të cilët janë të kënaqur me veten e tyre:

1) Pranojnë veten siç janë dhe rezultatet që kanë arritur deri më tani

2) E pranojnë jetën ashtu siç është

3) Mësojnë të përshtaten me rrethanat

4) Angazhohen për t'u përmirësuar

5) Pranojnë disfatat

6) Festojnë fitoret

7) Pranojnë të tjerët ashtu siç janë

8) Dokumentojnë çdo gjë që ndodh në botë

19) Kanë besim në potencialin e tyre.