KURIOZITETE

KURIOZITETE

Artistja që shpenzon 12 orë për të krijuar iluzione të shtrembëruara në fytyrë

Publikuar më 14 Shkurt 2020

Artikuj të ngjashëm

Ines Kus, është e lindur dhe jeton në Zagreb, kryeqytetin e Kroacisë.

Ajo thotë se gjatë tërë jetës së saj dëshironte të krijonte gjëra unike dhe interesante, transmeton Koha.net.

"Doja gjithmonë në mënyrë unike të shprehja kreativitetin tim në forma të ndryshme të artit, si fotografia, dizajni i modës dhe vizatimit, por në fytyrë, dhe këtë e bëj me shumë gëzim", ka thënë ajo.

Ajo ka thënë se këtë frymëzim e merr nga ambienti dhe mënyrë se si ndihet ajo në ato momente.

Kus thotë se dëshiron të tërheq vëmendjen e njerëzve, sepse ajo që bën, sipas saj është unike.

Ajo tregon se i merr deri 12 orë derisa të përfundojë një vizatim të tillë në fytyrën e saj.

Ngjyrat që ajo përdorë janë ngjyra të trupit të bazuara në akua e të kombinuara me ngjyra vaji dhe akrilikë.