KURIOZITETE

KURIOZITETE

Pesë metoda se si të mbani mend kur studioni

Publikuar më 10 Shtator 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Përdorni teknika të memorizimit. Për shembull, informacionet e rëndësishme lexoni me zë më të lartë.

Përdorni sistemin pyetje/përgjigje pas përfundimit të çdo teme, shkruani pyetjet e asaj teme dhe përgjigjuni në një fletë, përcjell lajmi.net

Parfumosni për nxitur memorien. Parfumosuni me një aromë të pazakontë kur jeni duke studiuar, pastaj në provim përdorni të njëjtën aromë për të nxitur kujtesën.

Shkëputuni nga teknologjia-Mëso në një ambient të qetë dhe të ngrohtë, shkëputu nga teknologjia!

Dilni për një shëtitje- Ecja para provimit apo ligjëratës ndihmon trurin dhe përmirëson kujtesën.