KURIOZITETE

KURIOZITETE

9 foto që tregojnë se gjenet mund të na bëjnë befasi të bukura

Publikuar më 01 Nëntor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Asnjëherë nuk mund ta dish se çfarë të është destinuar të bësh apo jesh në jetë. Kjo kuptohet më së miri kur njerëzit vendosin të bëhen me fëmijë. Ky është një ndikim jetësor edhe më emocional. Shikoni fotot në vijim për të qenë dëshmitarë të disa mrekullive gjenetike.

1."Vëllai im binjak është kuqalash, ndërsa unë jo".

Image

2. "Unë jam gjysmë aziatike dhe gjysmë europiane, por me flokë natyrale të kuqe".

Image

3. "Shumë njerëz mendojnë se sytë e mi janë të punuara me photoshop, derisa i tregoj një foto nga fëmijëria ime".

Image

Image

4. "Kjo quhet distichiasis, i bën qerpikët e mi të rriten në dy radhë".

Image

5."Qimet në fytyrën time janë asimetrikisht të thinjura".

Image

6. "Ne jemi familja më e madhe albino në botë dhe jemi krenarë për këtë gjë".

Image

7. "Jemi motra me gjene të kundërta. Njëri nga prindërit është irlandez dhe tjetri italian".

Image

8. "Askush nuk e beson që jemi motra binjake, sepse unë jam me ngjyrë dhe Lucy është bardhoshe".

Image

9. "Motra ime ka heterochromia. Kjo i bën sytë e saj njërin blu dhe tjetrin të jeshiltë".

Image