KURIOZITETE

KURIOZITETE

Rastësi apo të planifikuara? (Foto)

Publikuar më 27 Prill 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Një fotograf ka gjetur një metodë interesante për të realizuar fotografi artistike, duke u munduar të përshtat veshjet e personave të ndryshëm me ambientin ku ata gjenden.

Joseph Ford nga Brighton, ka mbetur i habitur kur e kuptoi në fillim të karrierës se sa të bukura janë fotografitë kur përshtatet veshja me ambientin, dhe kështu filloi të shkrep fotografi në vende të ndryshme, transmeton Telegrafi.

Ai veprat e tij artistike i ka shpërndarë në internet dhe janë duke bërë xhiron e botës, për faktin se sa bukur duken dhe kombinimet e rrobave me ambientin e "protagonistëve" janë një dëshmi se nevojitet ideja.