KURIOZITETE

KURIOZITETE

"Fortnite" po shtyn të dashurat të kërkojnë bllokimin e saj

Publikuar më 10 Prill 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Videoloja "Fortnite" që së fundmi është bërë shumë e famshme ka shtyrë që shumë gra/të dashura të nisin një peticion për ndalimin e kësaj videoloje në mënyrë që të shijojnë më shumë kohë me të dashurit e tyre.

Një peticion është nisur online kohë më parë dhe deri tani ka grumbulluar më shumë se dy mijë nënshkrime.

Nismëtarët e peticionit kanë treguar se këtë e kanë bërë si në shaka, "por me kalimin e kohës kanë kuptuar në të vërtetë se ajo po i ndan njerëzit që e luajnë videolojën nga familjet dhe më të dashurit e tyre".

"E shohim si nënat, gratë e të dashurat mërziten kur më të dashurit e tyre i injorojnë për shkak të videolojës", thuhet në përshkrim të peticionit.

Image