KURIOZITETE

KURIOZITETE

Qeni që "vozitet" në autostradë me veturën e vetë

Publikuar më 10 Shtator 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

A mendoni se dikush do t'ju besojë nëse i thoni se keni parë një qen në veturën e tij në autostradë?

Duket se shumë njerëz do të dyshonin këtë histori.

Megjithatë, disa njerëz arritën të regjistrojnë këtë moment të çuditshëm dhe publikuan videon në rrjetet sociale.