KURIOZITETE

KURIOZITETE

Të mirat e dredhëzës për lëkurën tuaj

Publikuar më 28 Tetor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Përveç shijes së saj, së fundi janë zbuluar edhe përfitimet e dredhëzës për mirëmbajtjen e lëkurës.

Pak dredhëza mund të bëjnë të mirat si vijon: Largojnë aknet. Aplikoni ekstraktin e dredhëzës në fytyrë çdo mbrëmje dhe do të shikoni mrekulli në mëngjes.

Krijoni 'scrab' për të pastruar qelizat e vdekura. Qumësht dhe dredhëza është përzierja e duhur për të qetësuar fytyrën. Aplikojeni këtë maskë në mëngjes.