KURIOZITETE

KURIOZITETE

Macja ujk kushton 2500 dollarë

Publikuar më 11 Tetor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ato quhen macet Lykoi dhe posedojnë një mutacion natyror që u jep atyre pamjen e një ujku të vogël të ngathët. Ato, siç transmeton K.J, jo vetëm që duken si ujqër të vegjël por thuhet se ky lloj maceje vepron njësoj si të ishte një qen.

Lykoi, që vjen nga fjala greke për ujkun, është një rracë që u shfaq së pari në 2010 dhe u edukua nga veterineri Johnny Gobble dhe gruaja e tij Brittney. Tani ata janë mbarështuesit kryesorë të maceve. Për shkak të një mutacioni që ndodh në mënyrë natyrale, macet Lykoi nuk kanë qime rreth syve, hundës, dhe veshëve.