KURIOZITETE

KURIOZITETE

Fotografi përrallore nga "syri i zogut"

Publikuar më 16 Shtator 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Niaz Uddin Photography është një fotograf, regjisor dhe film-bërës që eksploron peizazhe të ndryshme natyrore nga lartësia.

Fotografitë e tija të ngopura me ngjyra eksplorojnë plazhe të ngarkuara me pushues dhe 'pishina' në det e ngushtica tjera, duke kapur secilën prej këtyre ambienteve skenike nga "syri i zogut".

Shikojini fotot mahnitëse në vijim:

Image

Image

Image

Image

Image

Image