Kosovë

Kosovë

Lansohet projekti për arsimin e lartë dhe shkencat e aplikuara

Publikuar më 21 Prill 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami dhe ambasadori i Austrisë në Kosovë, Gernot Pfandler, do të marrin pjesë në lansimin e projektit "HERAS - Arsimi i Lartë, Hulumtimi  dhe Shkencat e Aplikuara në Kosovë".

Me këtë rast, do të bëhet edhe nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit mes MAShT dhe ADA-s. 

Qëllimi i këtij projekti është përmirësimi në mënyrë efektive dhe të qëndrueshme i arsimit të lartë në Kosovë. 

Projekti financohet nga Agjencia Austriake për Zhvillim ADA, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit. (RTK)