Kosovë

Kosovë

Fillon Java për Persona të Pagjetur

Publikuar më 21 Prill 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Me rastin e fillimit të aktiviteteve për shënimin e "Javës për Persona të Pagjetur", në vigjilje të shënimit të 27 Prillit - Dita e të Pagjeturve të Kosovës, Këshilli Organizativ i përbërë nga përfaqësues të Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur dhe shoqatave familjare do të bëjnë homazhe dhe vendosin lule pranë Përmendores dedikuar personave të zhdukur.

Pas homazheve të cilat do të ndodhin në ora 11:00, Këshilli Organizativ do të mbajë konferencë për media.