Kosovë

Kosovë

Nënshkruhen dy memorandume bashkëpunimi me BE-në

Publikuar më 19 Maj 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve janë nënshkruar dy memorandume me Zyrën e BE-së në Kosovë.

Memorandumi i parë që është nënshkruar në mes të kryetares së KQZ-së Valdete Daka dhe përfaqësueses së BE-së Natalya Apostolova ka të bëjë për vëzhgimin e zgjedhjeve të parakohshme.

Ndërsa memorandumi i dytë është nënshkruar nga Zyra e BE-së dhe ministrit në largim të Punëve të Jashtme Enver Hoxhaj.

"Qeveria do të merr të gjitha masat që delegacioni i BE-së të mbështetet në rrafshin teknik dhe po ashtu ky memorandum ka mbështetjen e të gjitha institucioneve të vendit", tha Hoxhaj.