Kosovë

Kosovë

Thaçi sot flet për të ardhmen e dialogut Kosovë-Serbi

Publikuar më 14 Shtator 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Presidentin e Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, bashkë me përfaqësuesit e partive politike, shoqërisë civile dhe medias, do të marrë pjesë në tryezën "E ardhmja e dialogut Kosovë-Serbi".

Tryeza është organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) dhe do të mbahet në njërin nga hotelet në Prishtinë.