Kosovë

Kosovë

Aksion i Njësisë Speciale ndaj pjestarëve paralel të Kryqit të Kuq

Publikuar më 14 Shtator 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës kanë ndërmarrë një aksion në Pejë.

Mediat serbe, bëjnë të ditur se policia pas bastisjeve ka intervistuar sekretarin e Kryqit të Kuq nga sistemi i Kryqit të Kuq të Serbisë, Momo Dashiqin, ndërsa thonë se kryetari i "komunës serbe" të Pejës Milosh Dimitrijeviq është ftuar që sot të paraqitet për bisedë në polici.

Aksioni ka qenë i gjerë, pasi edhe sy sekretarë të tjerë kanë përfunduar në pranga, njëri në Dragash dhe tjetri në Graçanicë.