Kosovë

Kosovë

Të hënën shqyrtohet projektligji për demarkacionin

Publikuar më 12 Janar 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se të hënën fillon sesionin e ri me mbledhjen e komisionit për punë të jashtme, diasporë dhe investime strategjike, ku do të shqyrtohet projektligji për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

Takimi do të mbahet  në ora 9:30, në sallën S-1.