Kosovë

Kosovë

Jep dorëheqje kryetari i Gjykatës në Mitrovicë

Publikuar më 14 Shkurt 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryetari i Gjykatës Themelore në Mitrovicë, Nikolla Kabashiq, ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij. KALLXO.com merr vesh se dorëheqja e Kabashiq është duke u diskutuar në Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

Kabashiq është emëruar kryetar i kësaj gjykate muaj më parë kur u bë integrimi i gjyqësorit të veriut brenda institucioneve të Kosovës në bazë të marrëveshjes për drejtësi të arritur mes Kosovës dhe Serbisë në kuadër të dialogut të ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian.

Ende nuk dihen arsyet e kësaj dorëheqjeje.