Kosovë

Kosovë

Mjaku-Topalli zgjidhet kryetare Deputeteve të Kosovës

Publikuar më 13 Mars 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Deputetja e PDK-së, Mexhide Mjaku-Topalli sot u zgjodh kryetare e Deputeteve të Kuvendit të Kosovës.

Grupi jo formal i Deputeteve në Kuvendin e Kosovës është themeluar në korrik 2005 dhe përbëhet nga të gjitha deputetet e Kuvendit të Kosovës.

Qëllimi i këtij grupi është fuqizimi i pozitës së gruas në vendimmarrje.