Kosovë

Kosovë

Dy herë binjakë identikë

Publikuar më 06 Mars 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Doktorët i kanë thënë një nëne të dy djemve binjakë që ta provojë fatin në lotari ashtu siç ka me lindjen e fëmijëve binjak pasi e njoftuan se ishte në pritje për të lindur dy vajza binjake.

Casey Saunders, 27-vjeçare, është befasuar kur doktorët i than se është në pritje të dy fëmijëve, që ndodh një në 70 mijë raste.

Lindja ishte pothuajse e pamundur pasi bebet u zhvilluan në placentën e njtëjë, rast që ndodhë në vetëm 1 për qind të shtatzënive.

Më 3 dhjetor ajo lindi binjaket Maya dhe Laia, pa asnjë komplikim.