Kosovë

Kosovë

Borisov porositë Kosovën dhe Serbinë: Zgjidhni mosmarrëveshjet që i keni në mes vete

Publikuar më 16 Prill 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryeministri i Bullgarisë, Boyko Borissov ka theksuar se Kosovës dhe Serbia duhet ta vazhdojë dialogun me Serbinë.

Ai këto komente i ka bërë pas takimit me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi.

Duke thënë që dialogu është i paalternativë, Borissov ka theksuar se Kosova dhe Serbia duhet të punojnë në normalizimin e marrëdhënieve të tyre.

"Dialogu është i pa alternativë. Ju jeni të detyruar që bashkë me serbët të zgjidhni këtë mosmarrëveshje me njëra tjetrën. Po ju drejtohem gjithë liderëve të Ballkanit, lëreni me një anë egoizmin sepse kjo do shkakton probleme në rajon", tha Borissov.