Kosovë

Kosovë

Komisioni evropian sot publikon raportin e progresit

Publikuar më 17 Prill 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Komisioni Evropian (KE) sot do të publikojë progres-raportin i cili vlerëson përparimin drejt BE, për gjashtë shtetet e Ballkanit Perëndimor.

Brukseli më parë bëri të ditur se mbështetja dhe fokusi i tij për procesin e zgjerimit nuk do të ndikojë në asnjë formë vlerësimin për gjendjen e demokracisë, sundimin e ligjit, të të drejtave të njeriut, ekonomisë dhe përputhshmërinë me standardet e BE në secilin nga gjashtë shtetet partnere në rajon.

Në media të ndryshme është thënë se ky raport nuk është shumë pozitiv për Kosovën.