Kosovë

Kosovë

Kuvendi ratifikon emrat për anëtarë të Këshillit të Cilësisë

Publikuar më 17 Prill 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

11:20 - Me shumicë votash deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë ratifikuar nëntë emrat për anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë.

Në seancën e djeshme ky ratifikim nuk kishte kaluar pasi që LDK-ja nuk kishte votuar pasi që deputetët nuk e kishin votuar komisionin hetimor për të hetuar rastin e gjashtë shtetasve turq.


Miratohet formimi i Komisionit Hetimor për dëbimin e shtetasve turq

Kuvendi i Kosovës ka miratuar formimin e Komisionit Hetimor në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq.

71 deputetë morën pjesë në votim, me 66 prej tyre që votuan pro. Pesë vota ishin kundër.

Dje deputetët e LDK-së dhe VV-së braktisën seancën dhe refuzuan miratimin e projektligjeve të tjera me kushtëzimin për formimin e këtij komisioni.