Kosovë

Kosovë

Hapet salla e dytë e Kardiokirurgjisë

Publikuar më 13 Qershor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Sot bëhet hapja e sallës së dytë të Kardiokirurgjisë dhe Kujdesi Intensiv i dytë i Kardiokirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Në hapje do të jetë prezent edhe ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili.

Kohë më parë ishte hapur salla e kujdesit e Kardiologjisë, e cila ofron trajtim shëndetësor 24 orë për pacientët.