Kosovë

Kosovë

"Për Kosovën, SHBA-ja po dëshiron ta dëgjojë edhe palën serbe"

Publikuar më 11 Korrik 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka thënë sot se administrata amerikane për herë të parë po ka dëshirë ta dëgjojë edhe palën serbe për çështjen e Kosovës dhe kjo nuk është gjë e vogël, transmeton Koha.net.

„Falënderoj amerikanët që më duket për herë të parë qëkur është vendosur administrata e Trumpit, po duan të na dëgjojnë. Nuk them t'i kem i aleatë në çështjen e Kosovës, nuk them që është lehtë,ata kanë vështrim tjetër për Kosovën, por ata tash duan të na dëgjojnë neve dhe kjo nuk është gjë e vogël", citon "politika' e Beogradit të ketë thënë Vuçiqi.

Ai ka shtuar të mos jetë i kënaqur me këtë, porse po sheh një rreze drite