Kosovë

Kosovë

Qeveria e voton Projektligjin për transformimin e FSK-së në Ushtri

Publikuar më 13 Shtator 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Është votuar projektligji për transformimin e FSK-së në Ushtri në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës.

Në mbledhjen e qeverisë ministri i Forcës dhe Sigurisë, Rrustem Berisha propozoi ndryshimin e tri ligjeve për FSK-në.

Me këto projektligje, sipas tij, FSK-ja merr detyra të reja dhe Ministria e FSK-së avancon në Ministri të Mbrojtjes.Në këtë mbledhje kanë munguar ministrat serbë.