Kosovë

Kosovë

Një biçikletë që mund ta përdorni edhe në ujë

Publikuar më 14 Janar 2020

Artikuj të ngjashëm

Për çiklistët të cilët nuk duan të ndalen me pedalim vetëm në tokë, tani ata mund të vazhdojnë edhe me një sport ujor.

Një zgjidhje e re dhe e padëgjuar deri më tani, tashmë është në dispozicion. Nga prodhuesit ajo është quajtur Shuttle Bike.

Në thelb, kjo pajisje është një çantë portative që konverton biçikletën tuaj të rregullt në një biçikletë ujore / me pedale që ju lejon të kaloni lumenj dhe liqene.

Kit Shuttle Bike Kit, me të gjitha pjesët e tij, vjen në një çantë të shpinës në dukje të vogël. Sapo të mbërrini në destinacionin tuaj të ujërave, mblidhni kornizën, bashkoni timonin dhe mbushni pontonet e lundrueshme të verdha. Pastaj fryeni ato me një pompë të veçantë dhe pedaloni sikur me pedale të biçikletës.

Gomat e pasme të biçikletës drejtojnë një rul, i cili drejton një platformë nën rrotat e përparme të bicikletës nëpërmjet një boshti.