Kosovë

Kosovë

Partia Demokratike e Kosovës nisi zgjedhjet e brendshme

Publikuar më 11 Tetor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Partia në pushtet Democratic Party of Kosovo (PDK) mbajti të mërkurën konventën e re zgjedhore, në të cilën nisi procesi i zgjedhjeve të brendshme partiake.

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se kjo parti beson se vetëm përmes orientimit djathtist të politikave ekonomike, liberalizimit të tregut, lehtësimeve të tatimeve dhe taksave për ndërmarrësit, vendi ynë mund ta çlirojë potencialin e tij zhvillimor.

"Në këtë rrugë, do të vazhdojmë edhe reformat në sistemin tonë të drejtësisë, me veprime konkrete dhe me partnerët ndërkombëtarë. Do të ketë të drejta dhe barabarësi para ligjit më shumë. Por, edhe jotolerancë dhe sanksione deri në konfiskim të pasurisë dhe privim të lirisë për ata që mendojnë të pasurohen në kurriz të Kosovës", ka thënë Veseli. (Kosovain.eu)