Kosovë

Kosovë

Kryeministri Haradinaj viziton Odën Amerikane

Publikuar më 10 Janar 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj do të vizitojë sot Odën Ekonomike Amerikane.

Haradinaj do të takohet me Drejtorin Ekzekutiv si dhe me Bordin e Guvernatorëve të Odës Amerikane.

Qëllimi i takimit është diskutimi lidhur me përshpejtimin e zhvillimit ekonomik.