Kosovë

Kosovë

Rakiç: Zgjedhjet e sotme, ekzistenciale për ne

Publikuar më 19 Maj 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Lideri i Listës serbe njëherësh edhe kandidati për kryetar të Mitrovicës Veriore, Goran Rakic, pas votës së tij është shprehur se qytetarët e Mitrovicës e kanë kuptuar seriozisht rëndësinë jo vetëm të këtyre zgjedhjeve lokale por bukfalisht të referendumit i cili për ata që jetojnë këtu do Të thotë një ekzistencë në këto hapësira.

"Kemi kryer obligimin tonë si qytetar siç mundeni me pa vet qytetarët e Mitrovivës e kanë kuptuar seriozisht rëndësinë jo vetëm të këtyre zgjedhjeve lokale vec bukfalisht të referendumit i cili për ne që jetojmë këtu do thotë të ekzistencë në këto hapësira".

"Shfrytëzoj rastin të ftoj të gjithë qytetarët që në mënyrë masovike të dalin në këto zgjedhje dhe ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre të votës dhe të dëshmojnë se sa do thotë për ne bashkimi dhe uniteti dhe sa domethënëse është për neve që të mbetemi në këto hapësira".

Rakiç u shpreh se ai do e pranojë atë që e zgjedhin qytetarët. "Nuk është tek ne të vendosim se a do t'i pranojmë zgjedhjet sot qytetarët vendosin dhe zgjedhin ndërsa ne do pranojmë atë që zgjedhin qytetarët"./EO/