Kosovë

Kosovë

Ambasada amerikane i sugjeron qeverisë së re të merret me dialog dhe zhvillim ekonomi

Publikuar më 22 Gusht 2019

Artikuj të ngjashëm

Pas votimit për shpërndarjen e Kuvendit, Ambasada Amerikane në Prishtinë, nëpërmes një komunikate për media ka thënë se ky është një hap i rëndësishëm drejt krijimit të një qeverie të re.

"Kuvendi ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm drejt krijimit të një qeverie të re. Një fushatë në të cilën kandidatët ofrojnë ide të reja mbi bisedimet me Serbinë, sundimin e ligjit dhe zhvillimin ekonomik do të siguronin që Kosova të mos humbasë edhe më shumë kohë në ndërtimin e një themeli për të ardhmen", thuhet në reagimin e Ambasadës Amerikane.