Kosovë

Kosovë

FSK teston kapacitetet emergjente

Publikuar më 11 Nëntor 2019

Artikuj të ngjashëm

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) dhe komuna e Kamenicës sot do të mbajnë ushtrimin fushor për testimin e kapaciteteve komunale emergjente.

Në ora 14:00 do të bëhet inskenim i një tërmeti 5.5 shkallë ku do të intervenohet në shkollat e mesme.