Kosovë

Kosovë

Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Publikuar më 18 Shkurt 2020

Artikuj të ngjashëm

Ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, me shefat e Grupeve Parlamentare.

Në këtë mbledhja do të shqyrtohen: Propozimi për formimin e grupeve të miqësisë dhe Propozimi i  anëtarëve në delegacione për përfaqësim të Kuvendit në organizata ndërkombëtare.

Ndërsa si pikë e tretë do t'i lihet hapësirë shqyrtimit të kërkesave të mundshme.