Kosovë

Kosovë

Bie numri i aksidenteve me fatalitet

Publikuar më 21 Prill 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Policia e Kosovës ka njoftuar se për periudhën krahasuese janar-mars 2017 me periudhën e njëjtë kohore të vitit të kaluar, ka pasur ulje të aksidenteve me pasoja fatale për -18.18 për qind.

Policia ka thënë se kjo është arritur falë masave shtesë të njësiteve policore dhe sensibilizimit të pjesëmarrësve në trafik.