Kosovë

Kosovë

Këta janë avokatët nga Kosova që mbrojnë të akuzuarit e Speciales

Publikuar më 14 Mars 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Dhomat e Specializuara të Kosovës sot kanë publikuar listën e avokatëve mbrojtës te të akuzuarve të Speciales.

Kjo listë përmban emrat e 40 juristëve që janë pranuar si mbrojtës dhe tashmë mund të përfaqësojnë të dyshuarit, të akuzuarit dhe një grup viktimash apo këdo që gëzon të drejtën e përfaqësimit juridik në procedurat para Dhomave të Specializuara.

Në mesin e këtyre avokatëve, disa prej tyre me nënshtetësi kosovare si : Arianit Koci, Tahir Rrecaj, Betim Shala, Bashkim Mehana, Kadri Osaj, Teki Bukoshi, Nexhat Beqiri, Behbi Beqiri, Ali Beka, Pjeter Pergjoka, Ismet Shufta shkruan Indeksonline.

Ismet Shufta, është me shtetësi kosovare, serbe dhe austriake, ndërsa Kadri Osaj është me nënshtetësi kosovare dhe turke.

Kurse, Nevojsa Vlajic, Dejan Vasic, Ljubomir Pantovic, janë me shtetësi të Serbisë dhe Kosovës./Indeksonline/

Kjo është lista e plotë e avokatëve: